Piškotki
Namestili so se piškotki kateri so potrebni za delovanje spletne strani oz. so bili nameščeni v času prenosa podatkov do vas.
Pojasnilo o nameščenih piškotkih
V redu

klimaa.si
prodaja klimatskih naprav

 
dodaj stran med priljubljene
poklicite nas
 

Pogosta vprašanja - klime Mistubishi

Pogosta vprašanja - zakaj naj bi se odločili za klime Mistubishi

Klimatske naprave serija MSZ-SF in MSZ-FH so najbolj zaželjene klima naprave Mitsibishi Electric 
Serija izjemno tihih in energetsko učinkovitih inverter split sistem klimatskih naprav za hlajenje in gretje prostorov, ki so odlična izbira za dom, pisarno, trgovino...
Izbirate lahko med samostojnimi in multi split sistemi (do 8 notranjih enot na eno zunanjo), različnimi notranjimi enotami (stenske, talne, kanalske ali kasetne) in razponom od 2,3 kW do 14kW nominalne moči (hlajenje).

Serija klim Mitsubishi Electric MSZ-SF ( stenske enote - split sistemi )
Klimatske naprave MSZ-SF so izjemno tihe saj je raven hrupa le 21 db/A. Naprave so izjemno varčne, vsi modeli so v razredu A++  / A+ energetske učinkovitosti. Kar sedem (7) razredov moči in kombinacija na dva modela zunanjih enot (model VE in model VEH, ki greje do -20°C zunanje temperature) pri modelih od 25 do 50 nudi širok razpon izbire za različne potrebe in zahteve.

Opis sestavnih delov serije klim MSZ-SF25VE, MSZ-SF35VE, MSZ-SF42VE, MSZ-SF50VE


 

Serija klim Mitsubishi Electric MSZ-FH ( stenske enote - split sistemi )

Izjemna klimatska naprava, ki jo odlikuje ekstremno nizka raven glasnosti pri notranjih in zunanjih enotah, zelo visok energetski učinek, dovršeni sistem filtracije in napredne funkcije delovanja, ki omogočajo večje udobje. Klimatska naprava model MSZ-FH25VE / VEHZ deluje zelo diskretno saj ima pri najnižji hitrosti ventilatorja. Model VEHZ ima najboljši koeficient energetske učinkovitosti na tržišču, EER pri hlajenju je 5.15, COP pri gretju je 5.52, kar pomeni, da je toplotna črpalka izjemno varčna, saj pri 7°C zunanje temperature (meritve izvedene po EUROVENT normativu) proizvede najmanj 5x več koristne energije, kot jo porabi.

Mitsubishi visoke učinke dosega s pomočjo najnovejše inverterske tehnologije in uvršča to klimo v visoki A+++ energijski razred.
Klima Mitsubishi Electric MSZ-FH je serija, prinaša najnovejše dosežke na področju tehnologij čiščenja zraka, zaznavanja gibanja in ustvarjanja naravnega zračnega toka z namenom ohranjanja ravnovesja med najboljšim energetskim izkoristkom in tihim delovanjem. 3D i-see senzor, sistem filtracije Plasma-Quad ter ostale nove funkcije bistveno povečajo kvaliteto udobja klimatiziranih prostorov.

Novost je, "3D i-see sensor", to je infrardeči senzor za merjenje temperature na oddaljenih položajih. Osem vertikalno nameščenih senzorjev se premika levo in desno in analizira sobno temperaturo tridimenzionalno. Takšna podrobna analiza omogoča napravi, da oceni, kje se v sobi nahajajo osebe in na tej podlagi izvaja funkciji "posredni zračni tok", ki preprečuje usmeritev toka v osebe, in "neposredni zračni tok", ki dovaja zračni tok v cono, kjer so osebe.

Opis sestavnih delov serije klim MSZ-FH25/35/50 VE, MSZ-FH25VE(HZ), MSZ-FH35VE(HZ), MSZ-FH50VE
Zakaj kupiti klimo Mitsubishi Electric?
Pomembno je tudi kako lahko usmerjate izpih iz notranje enote. Pri Mitsubishi Electric klimah se loputa odpira od zgor proti dol in loputo lahko nastavite za izpih v vodoravnem položaju.
Lamele za usmerjanje izpiha levo / desno usmerjate s pomočjo daljinskega upravljalnika in je usmeritev zelo učinkovita.

Kvalitetni filtri vam omogočajo bivanje v čistem zraku.

Plasma Quad je plazemski filtrirni sistem, ki učinkovito odstrani štiri vrste onesnaževalcev: bakterije, viruse, alergene in prah, katerega delci so prisotni v raku v velikih količinah. Čist ter svež zrak omogoča zdravo bivanje.
Platinum catalyst” filter za odstranjevanje neprijetnih vonjav.
"
Elektro-encimski" filter prečiščuje zrak z odstranjevanjem zelo majhnih prašnih delcev, peloda in drugih neprijetnih snovi ter zagotavlja tudi dezinfekcijski in antivirusni učinek.

Eno najmanjših porab električne energije pri hlejenju ali gretju dosegajo klima naprave Mitsubishi Electric.
Omogočen je enostaven dostop za čiščenje notranje enote, kar tudi vpliva na čist zrak in manjšo porabo energije.  


  

Naša montažna ekipa je strokovna in z veliko izkušenj saj so montirali nešteto število klim in vejo svetovati, kje postavit klimo, da boste najbolj zadovoljni.
Na opravljena dela montažne ekipa pa imamo samo pohvale naših strank in ob ponovnem naročilu dodatnih klim želijo isto ekipo saj so jim prejšnjič svetovali kot je treba in s posebnim pristopom k montaži nič nasmetili v stanovanju.

Znamke klimatskih naprav

Mitsubishi Electric
Daikin
Panasonic
Gree
Toshiba

© 2023 www.klimaa.si
vse pravice pridržane

izdelava: terrarossastudio.com